‘Ik zie jou en geef je ruimte voor verbinding met jezelf, elkaar en de wereld’

Met ruim 90 locaties en 1000 medewerkers bieden we jou volop kansen, mogelijkheden en de ruimte voor jou om te zijn wie je bent.  Jouw oprechte inbreng en jouw initiatief zijn belangrijk. Jij geeft onze organisatie kleur, en dat doe je op jouw eigen manier. Om tot goede oplossingen te komen, moet je soms buiten de lijntjes durven kleuren. Daarom zien we graag dat je een beetje lef toont.   Als professional neem je de ruimte die wij je bieden en geef je anderen het vertrouwen om dat ook te doen.

Groei en ontwikkeling

De speelplaats en het vertrouwen die wij de kinderen geven, geven wij ook aan jou als medewerker. Je krijgt de ruimte om initiatief te tonen, de mogelijkheid om elke dag iets nieuws te leren en je mag fouten maken: dat hoort bij groei en ontwikkeling. Wij creëren hiervoor een veilige omgeving met en voor elkaar. Jij biedt ook de kinderen een veilige omgeving en geeft ze het vertrouwen en de ruimte om zelf te ontdekken, te ervaren en te groeien. Vanuit een open houding geef je nieuwe ideeën en mogelijkheden graag een kans. Je blijft je ontwikkelen, als persoon, als collega en als professional.

Verbinding

Junis zijn we samen. Je werkt nauw samen met je directe collega’s die je welkom heten en die zich met net zoveel bevlogenheid als jij inzetten voor een sfeer waarin iedereen zich goed voelt. Dit alles vanuit de basis: onze unieke visie op pedagogiek en persoonlijke ontwikkeling, waarin jij en ik centraal staan. Je werkt samen met ouders, collega’s en het onderwijs in de wereld rondom het kind. In die samenwerking ben je je bewust van je eigen kracht en kwetsbaarheid. Je neemt de tijd om te investeren in samenwerking. Junis zijn we samen.

Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

Onze recruiters kunnen je van alles vertellen over werken bij Junis. Wil je dus meer weten over onze vacatures of opleidingsmogelijkheden? Bel ons! We staan je graag te woord.

Vacature niet gevonden?

Neem contact met ons op!