Gastouders

Liever als zelfstandige aan de slag, maar wel met persoonlijke ondersteuning? Ons gastouderbureau telt vier bemiddelingsmedewerkers die dagelijks bezig zijn met de bemiddeling en ontwikkeling van gastouders en klanten. Een groot voordeel van werken als gastouder is dat je zelf de dagen en tijden kan bepalen en het gastouderschap kunt combineren met je eigen gezinssituatie. Er zijn twee opties binnen de gastouderopvang. Je kunt aan de slag bij een gezin thuis of de kinderen komen bij jou thuis overr vloer.

Wanneer kun je aan de slag als gastouder?
Wanneer je over de onderstaande documenten beschikt, kun je bij ons solliciteren als gastouder. Er volgt een gesprek met één van onze bemiddelingsmedewerkers om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Dit heb je nodig

Opleiding tot gastouder

Wil jij graag gaan de slag als gastouder, maar heb je niet de juiste papieren op zak? Bij Junis dragen wij graag bij aan jouw ontwikkeling. Wij bieden jou de mogelijkheid de opleiding Helpende Zorg en Welzijn te volgen, waarmee jij in acht maanden gastouder wordt. Leuke bijkomstigheid; wij betalen 100% van de opleiding. Wel stellen we twee voorwaarden:

  1. Je volgt de verkorte opleiden (van acht maanden) tot Helpende Zorg en Welzijn voor gastouders bij ROC Rivor
  2. Je maakt met ons de afspraak dat je na afronding van de opleiding 2 jaar exclusief werkzaam bent als gastouder en gebruikt maakt van gastouderbemiddeling via Junis Kinderopvang.

Bekijk de voorwaarden van ROC Rivor.

Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

Onze recruiters kunnen je van alles vertellen over werken bij Junis. Wil je dus meer weten over onze vacatures of opleidingsmogelijkheden? Bel ons! We staan je graag te woord.

Vacature niet gevonden?

Neem contact met ons op!