Methodiek

ZoZien

ZoZien is voor ons een belangrijke methodiek om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren op een manier die bij jouw kind past. Alles draait in ZoZien om de manier waarop we kinderen spelenderwijs uitdaging bieden, zodat ze zich ontplooien. In de methodiek werken we met een stappenplan waarbij we kijken naar wat hij al kan, wat zijn volgende ontwikkelingsstap is en hoe we het kind kunnen helpen in het maken van zijn volgende ontwikkelingsstap.

We delen de ontwikkeling van een kind in vier gebieden in: sociaal/emotioneel, cognitief, taal/communicatief en motorisch. In welke fase zit jouw kind? Wat heeft het op dat gebied nodig om uitgedaagd te worden? Welke speelmaterialen en activiteiten passen daar goed bij? Samen met jou en met samenwerkingspartners geven we een kind zo de ruimte om te ontdekken en te leren door vallen en opstaan.

In onderstaande video zie je een uitgewerkt voorbeeld van de methodiek ZoZien.

Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

Onze recruiters kunnen je van alles vertellen over werken bij Junis. Wil je dus meer weten over onze vacatures of opleidingsmogelijkheden? Bel ons! We staan je graag te woord.

Vacature niet gevonden?

Neem contact met ons op!