Stijn werkt op ons servicebureau op de afdeling facilitair en ICT  

Voorheen was hij manager van de afdeling, tegenwoordig is hij projectmanager huisvesting. Hij heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de kinderopvang. Het leukste aan zijn werk vindt Stijn het vernieuwen en verbeteren van processen. Bijvoorbeeld het verbeteren van de digitale processen, waardoor onze pedagogisch medewerkers minder tijd kwijt zijn aan de administratie en zich nog beter kunnen focussen op de kinderen.  Zo trots als een pauw is Stijn als hij met het hele team mooie projecten realiseert, waarbij iedereen zijn of haar kennis heeft ingezet.

Naast alle digitale ontwikkelingen houd de afdeling zich ook bezig met facilitaire zaken

Zo kijken we constant naar de duurzaamheid van onze gebouwen en installaties. Ook verhuizen we regelmatig groepen en locaties of openen we nieuwe. Dit heeft voorbereiding en de juiste begeleiding nodig. Samen met andere afdelingen en externe partners, zoals gemeenten en scholen, zorgen we voor een veilige omgeving voor alle kinderen. Ook gaan we geregeld om de tafel met onze leveranciers en samenwerkingspartners om te voldoen aan alle wettelijke en gemeentelijk normen. Dit gaat van vergunningen tot aan hygiëne en het waarborgen van de pedagogische kwaliteit.

Wij zijn nu op zoek naar een teamleider facilitair

Lijkt het jou leuk om het facilitaire stuk van onze afdeling voor jouw rekening te nemen? Goed nieuws! We hebben een openstaande vacature op onze afdeling. In de vacature vind je meer informatie en kan je direct solliciteren. We hopen je snel te zien voor een bak koffie.