Werken & leren

Kinderen hebben ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen maar dat geldt net zo goed voor jou.

De kern van onze pedagogische visie wordt gevormd door de termen JIJ en IK; bij Junis draait alles om hoe we met elkaar omgaan, om de verbinding die we met elkaar maken. We vinden het belangrijk dat je je werk met plezier doet en dat iedere (toekomstige) collega de ruimte heeft om te leren en ontwikkelen. Wij geloven dat je daarin zelf de regie hebt en dat leren in alles zit; leren eindigt niet na afloop van een training. Je leert constant. Samen met – en van de mensen om je heen, vanuit JIJ en IK; stel vragen, geef feedback en wees geïnteresseerd en nieuwsgierig. Blijf jezelf ontwikkelen en uitdagen, lees hieronder welke mogelijkheden Junis jou biedt.

Uitgelichte vacatures

Geinteresseerd? Wij zijn op zoek naar getalenteerde medewerkers

Vacature
Alphen aan den Rijn|
Bodegraven|
Hazerswoude-Dorp|
Zoetermeer|

Korte opleiding voor verouderd sociaal diploma

Vacature
Alphen aan den Rijn|
Zoetermeer|

Stagiair(e) pedagogisch medewerker niveau 3 of 4 (BOL)

Meer vacatures
Ruimte voor ontwikkeling

Uniek opleidingsaanbod bij Junis

BBL-opleiding  – Overweeg jij al tijden om de overstap te maken naar de kinderopvang? Beschik jij over een havodiploma of afgeronde mbo niveau 3 opleiding en ben je minimaal 18 jaar? Dan biedt Junis een unieke BBL-opleiding aan in nauwe samenwerking met mboRijnland. Maak van je leerplek je werkplek. In 1,5 jaar tijd behaal jij het volwaardige diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. De opleiding biedt unieke gastlessen en haakt in op trends en (organisatie)ontwikkelingen. Interesse of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Verkorte opleiding – Heb jij een verouderd diploma of een diploma waarbij je een aanvullend bewijs voor de functie van Pedagogisch Medewerker nodig hebt? Junis biedt voor jou een verkorte opleiding in waarbij je binnen 3 maanden en middels 5 bijeenkomsten een volwaardig certificaat haalt. De opleiding richt zich op de pedagogiek voor kinderen van 0 – 13 jaar en met het certificaat ben jij gekwalificeerd Pedagogisch Medewerker voor het Kinderdagverblijf. Weten of je in aanmerking komt voor de verkorte opleiding? Bekijk hier de diplomalijst.

“Werken bij Junis is werken aan de toekomst, vanuit het perspectief van kinderen, ouders en collega’s.”

Sylvia van Bergen (HR-adviseur)

Stage lopen bij Junis

Ben jij onze collega van de toekomst?

We werken bij Junis graag met stagiaires, waarbij we met en van elkaar kunnen leren. Zo bieden wij stageplekken op onze locaties aan studenten van mbo niveau 3 en 4. Denk aan de opleidingen; SPW, GPM en Sport en Bewegen.

Daarnaast hebben we op ons Servicebureau met regelmaat stage- en afstudeerplekken voor studenten van bijvoorbeeld: Pedagogiek, Marketing en Communicatie, HR en Facilitair.

Ben je op zoek naar een fijne stageplek en wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Snuffelstage – wil jij in de toekomst met kinderen werken en ben je ter voorbereiding op zoek naar een snuffelstage? Loop binnen op één van onze locaties en vraag naar de clustercoördinator, we komen graag in contact met je!

Werken in je (toekomstige) vakgebied

Combineer je studie met een bijbaan bij Junis

Wist je dat je tijdens het volgen van verschillende hbo-opleidingen al aan de slag kan bij Junis? Bijvoorbeeld tijdens de opleiding voor leraar basisonderwijs of tijdens je studie pedagogiek of social work. De ervaring die je opdoet tijdens deze afwisselende bijbaan, staat mooi op je cv.

Volg jij een andere opleiding en wil je weten of jouw opleiding geschikt is om in de kinderopvang te werken? Doe de diplomacheck! Is jouw opleiding geschikt? Dan kwalificeer je voor een bijbaan in de kinderopvang op het moment dat je 75% van je studiepunten binnen hebt of een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4 kunt laten zien.

Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

Sylvia kan je van alles vertellen over onze opleiding- en stagemogelijkheden. Wil je dus meer weten over onze vacatures of opleidingsmogelijkheden? Bel ons! We staan je graag te woord.

Vacature niet gevonden?

Open sollicitatie