We werken al een aantal jaar intensief samen met mboRijnland. De opleiding vindt bijna volledig plaats op de werkvloer en sluit zo dus goed aan op de praktijk. Een dagdeel per week krijg je les van een docent van mboRijnland, op ons hoofdkantoor.  Door deze samenwerking blijft de opleiding actueel.  Het traject biedt ontwikkelingskansen voor zowel collega’s die van niveau 3 willen doorgroeien, als voor zij-instromers die vanuit een heel andere achtergrond de kinderopvang in willen. Sylvia van Bergen, onze HR-adviseur en een van de drijvende krachten achter het traject: ‘’Je kunt zoveel waardevols leren tijdens het werk, niet alleen over de inhoud van het werk, maar ook over jezelf.”  

BBL gespecialiseerd pedagogisch medewerker 

Nicole volgde het BBL-traject bij ons. Inmiddels is zij afgestudeerd en werkt zij met veel plezier als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Via een vriendin kwam ze bij Junis terecht. “Zij vond mij altijd al bij een kinderdagverblijf passen en ze had helemaal gelijk. Elke dag mag ik met de leukste en liefste kinderen werken”, aldus Nicole. 

Wil jij ook jouw passende baan vinden door de BBL-opleiding? En heb je interesse gekregen? Check of er een vacature open staat op onze vacaturepagina. Geen vacature? Meld je dan aan voor de maillijst. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer jij je aan kan melden voor de nieuwe BBL-klas.