Je komt te werken in onze centrale flexpool 

Net zoals onze collega Britt. Zij is begonnen als vakantiekracht. We vroegen haar meer te vertellen over haar ervaring met deze bijbaan. 

“Ik werkte als invaller op een basisschool, tot ik met Junis in contact kwam. Zij waren op zoek naar medewerkers voor de zomervakantie. Dit beviel mij zo goed, dat ik ben blijven hangen. Nu werk ik naast mijn pabo studie in de centrale flexpool. Het is fijn dat ik zelf kan bepalen wanneer ik werk. Ik geef mijn beschikbaarheid door en vervolgens word ik op een locatie ingeroosterd. Doordat ik op verschillende locaties werk, zie ik ook veel verschillende kinderen. Zo doe ik veel ervaring op. Ik leer over de omgang met kinderen en zie kinderen van verschillende leeftijden. Iets wat ik ook tijdens- en na mijn studie goed kan gebruiken.’’ 

Je werkt binnen de centrale flexpool dus niet op een vaste locatie. Maar ziet juist veel verschillende Junislocaties, -collega’s en -kinderen. En een bijkomend voordeel is dat je geen administratieve taken hebt. Hierdoor kun jij je echt richten op de kinderen en zorgen voor een leuke dag.    

Als je 50% van je studiepunten binnen hebt, kun je bij ons aan het werk 

Wel ligt het aan de studie die je volgt. Verschillende studies komen in aanmerking, zoals de pabo of social work. Benieuwd of jouw studie ook in aanmerking komt? Doe hier de diplomacheck!  

We zoeken weer vakantiekrachten  

Zo kunnen onze vaste medewerkers ook genieten van hun welverdiende zomervakantie. En door de starten als vakantiekracht, kun jij eerst ervaren of een bijbaan op de bso bij jou past. En wie weet, blijf jij net als Britt wel hangen.  

Check hier onze openstaande vacatures